Sem KARIN BOH in počasi a vztrajno gradim znamko MADE BY KAKY, ki temelji na želji, da vam ponudim PRAV POSEBNE IZDELKE, s katerimi lahko polepšate dan sebi ali svojim najbližjim.

Obožujem LEPOPISJE in BARVE. Včasih tudi kaj malega narišem. Odvisno od razpoloženja. Moja materiala sta PAPIR in KERAMIKA. Ukvarjam se tudi s potiskom, zato za vsak z veseljem oblikujem tudi POTISKANE BODIJE in FLAŠKE za vodo ter EMAJLIRANE LONČKE.

Izdelki, ki jih ustvarjam, so od prve idejne zasnove, načičkane na prtiček, pa vse do končne izvedbe NAMENJENI VAM. Želim si, da bi lahko svojim najljubšim osebam podarili nekaj posebnega, nekaj z dušo. Zato obožujem vsa naročila, ki si jih zamislite za točno določeno osebo in ki mi včasih povzročajo preglavice in so vzrok neprespanih noči…

Velikokrat me vprašajo ZAKAJ sem si izbrala tako pot, tak poklic. Najbolj iskren odgovor je, da zato, ker je to ustvarjanje, kar imam že od nekdaj rada. Nekaj v čemer lahko izrazim sebe in mi pomeni odklop od ostalega sveta. Še VEDNO TRDIM, DA IMAM NAJBOLJŠO SLUŽBO NA SVETU. Pa čeprav moj delavnik ne poteka po klasičnem urniku od sedmih do treh. In ne glede na to, da včasih cele noči prebedim ob ustvarjanju izdelkov. Moj trud je vedno poplačan ob vašem veselju, ko prejmete moj izdelek in vam je moje delo všeč.

Iskreno sem hvaležna za to, da imam vse vas, moje čudovite stranke, ki mi vsak dan znova omogočate, da ŽIVIM SVOJE SANJE. Da lahko delam to, kar ljubim. Da lahko s tem delom preživim.